حذف موقت اکانت اینستاگرام: 2 روش ساده و ضمانت شده

26 لایک ارسال دیدگاه

حذف موقتی اکانت اینستاگرام، راهی بسیار مناسب برای اندکی فاصله گرفتن از فضای مجازی، بدون از دست رفتن کل پروفایل شماست. در این مقاله، غیرفعال کردن موقتی حساب کاربری اینستاگرام را در کامپیوتر و گوشی، قدم به قدم برای شما شرح خواهیم داد.

حذف موقت اکانت اینستاگرام در موبایل و تبلت

۱. برای انجام این کار، باید به منوی تنظیمات اکانت بروید. البته از طریق مرورگر نه اپلیکیشن! بنابراین در مرورگر خود http://instagram.com/ را تایپ کرده و وارد سایت شوید.

برای حذف اکانت اینستاگرام خود به صورت موقت. ابتدا سایت اینستاگرام را مرورگر موبایل یا تبلت خود باز کنید.

۲. اگر از قبل وارد اکانت خود نیستید، روی Login ضربه زده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.

  • اگر پروفایل شما به اکانت فیسبوک شما متصل است، می‌توانید روی Login With Facebook ضربه زده و اطلاعات لاگین صفحه فیسبوک خود را وارد کنید.

۳. اکنون از گوشه پایین سمت راست، روی گزینه پروفایل ضربه زده و وارد صفحه پروفایل خود شوید.

۴. حال روی Edit Profile ضربه بزنید. این دکمه در زیر نام کاربری شما قرار دارد.

۵. صفحه را به پایین کشیده و روی Temporarily disable my account که متنی به رنگ آبی است، ضربه بزنید.

۶. بد نیست به اطلاعات مربوط به غیرفعال کردن اکانت خود را مطالعه کنید. توجه داشته باشید که تنها هفته‌ای یکبار می‌توانید اکانت خود را به طور موقت غیرفعال کنید.

۷. از منوی کشویی، دلیل غیرفعال کردن اکانت خود را انتخاب کنید.

۸. رمز عبور خود را در محل خواسته شده، وارد کنید.

۹. روی Temporarily Disable Account ضربه بزنید. با این کار، اکانت شما غیرفعال شده و تمامی اطلاعات، عکس‌ها، کامنت‌ها و لایک‌های شما مخفی می‌شود.

  • تا زمانی که تصمیم به بازگشت بگیرید، پروفایل شما غیرفعال باقی می‌ماند.
  • هنگامی که دوباره اکانت خود را فعال کنید، تمامی پست‌ها و اطلاعات شما مجدداً بازخواهند گشت.

حذف موقت اکانت اینستاگرام در کامپیوتر و مک

۱. وارد سایت http://instagram.com/ شوید.

۲. روی Login کلیک کرده و یوزرنیم و پسورد خود را وارد کنید.

  • اگر پروفایل شما به اکانت فیسبوک شما متصل است، می‌توانید روی Login With Facebook ضربه زده و اطلاعات لاگین صفحه فیسبوک خود را وارد کنید.

۳. اکنون از گوشه بالا سمت راست، روی  کلیک کرده و وارد صفحه پروفایل خود شوید.

۴. روی Edit Profile کلیک کنید.

۵. صفحه را به پایین کشیده و روی Temporarily disable my account که متنی به رنگ آبی است، کلیک کنید.

۶. بد نیست به اطلاعات مربوط به غیرفعال کردن اکانت خود را مطالعه کنید. توجه داشته باشید که تنها هفته‌ای یکبار می‌توانید اکانت خود را به طور موقت غیرفعال کنید.

۷. از منوی کشویی، دلیل غیرفعال کردن اکانت خود را انتخاب کنید.

۸. رمز عبور خود را در محل خواسته شده، وارد کنید.

۹. روی Temporarily Disable Account ضربه بزنید. با این کار، اکانت شما غیرفعال شده و تمامی اطلاعات، عکس‌ها، کامنت‌ها و لایک‌های شما مخفی می‌شود.

  • تا زمانی که تصمیم به بازگشت بگیرید، پروفایل شما غیرفعال باقی می‌ماند.
  • هنگامی که دوباره اکانت خود را فعال کنید، تمامی پست‌ها و اطلاعات شما مجدداً بازخواهند گشت

ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *